PTBK:s badmintonlag mötte Trollhättan i en repris på förra årets SM-semifinal i PTBK-hallen på tisdagkvällen. Efter en jämn match blev det förlust för PTBK med 4-3 efter golden set. Även det en repris på SM-semifinalen då Trollhättan vann i golden set.

PTBK inledde med seger genom Gabriel Ulldahl/Andreas Söndergaard i herrdubbeln. Unga Anvita Harakamani gjorde en fin match i damsingeln med förlorade den matchen. PTBK tog på nytt ledningen genom seger av Christopher Vittoriani innan Trollhättan kvitterade då Jennie Carlsson/Nathalie Wang föll i en femsetare i damdubbeln. Gabriel Ulldahl vann lätt i tre raka set i herrsingel 2, men Trollhättan kvitterade på nytt i mixed där Nathalie Wang/Andreas Söndergaard föll. I golden set blev det återigen mixed och även där förlorade Wang/Söndergaard mot Malena Norrman/Sebastian Bugtrup.

PTBK spelar sin nästa match borta mot Fyrisfjädern den 23 januari.

Se resultat och tabell: badmintonligan.se