I helgen så var sju stycken av PTBK:s tävlingsjuniorer (tennis) på tävlingsresa till Värnamo för att där spela deras tävling som ingår i Wilson Tour. Killarna spelade i klasserna P14, P15 och P16. Vissa av dem även i dubbla klasser, för att få mycket matcher.

Vi åkte redan på lunch fredag då ett par av killarna hade matcher redan 15.00. Tyvärr kom regnet vid ca 1630 då det blev spel inomhus för ett par av matcherna. 20.30 på fredagskvällen hade alla spelat klart och vi åkte till Isaberg Mountain Resort där vi hade hyrt två stugor.

Reveljen gick redan 06.00 på lördagen då nya matcher kl 08.00. Lördagen blev riktigt bra med solsken, tuffa och bra matcher samt härligt häng vid sidan av planen. Riktigt kul se hur sammansvetsad vår grupp är. En för alla – alla för en!

Killarna spelade bra och med lite tur hade vi haft några i semifinal på söndagen. Dock mötte de seedade spelarna i andra omgången så det blev tufft för dem. Tävlingen ingår som sagt i Wilson Tour och då kommer duktiga spelare från hela landet.

Väl tillbaka i Isaberg på lördagen åt vi en god middag och sedan nyttjade killarna en hel del av det utbud som finns på Isaberg. Avfärd hem söndaglunch efter att killarna kört deras hinderbana. Bl a gå på lina över vatten!

Med på resan var Oliver Kälvelid, Carl Bernhardsson, Ola Palmertz, Joel Andersson, Jonathan Wolfsberg, Klas Dahlberg och Love Ottosson.

Detta gör vi om – snart!

// Ledarna/föräldrarna – Henrik Ottosson och Joakim Palmertz