2017  kunde inte starta bättre med massor av framgångar i både Bele Nordins minnes tävling och Swedish Junior Tour som bägge gick av staplen i Göteborg under helgen 14-15 januari.

I Bele Nordins minnestävling som spelades i Fjäderborgen under lördag och söndag fann man många fina PTBK framgångar. Nedan finner ni ett axplock, tyvärr finns inte alla med på foto. Tilläggas skall att de som stöttar våra ungdomar så som föräldrar och klubbkompisar inger en mkt postiv bild av PTBK som klubb. Sportsligt uppträdande och supportande. Bra!

IMG_9092

Äldre ungdomar tar hand  om yngre…… Ett glatt PTBK gäng!

Nedan finner ni reslutat………oxå

IMG_9095

Felix Lindeblad vann HSU13!

IMG_9096_t9a6009

Elin Blom och Alva Pyk blev 3:a i Dubbel U15!

IMG_9097

Felix Lindeblad och Felix Westin blev 3:a i herrdubbel U15!

IMG_9098

Stina Caspersson spelade till sig en andra plats i Damsingel U17!

IMG_3849

Håkan och Lotten Nilsson blev 3:a i mixed dubbel klass A. Dessutom vann Lotten ett silver i damsingel A!

IMG_9093

Bröderna Nilsson, Richard och Kevin blev 2:a i herrdubbel B!

IMG_9091

Kanske den mest underhållande matchen i Fjäderborgen under helgen… Kevin och Richard i semifinalvinst med fantastiska bolldueller och grym ”fighting spirit”….

I herrsingel klass C så storpelade den evigt unge Olof Marzelius vilket resulterade i en klassseger! Efter ett par 3:e sets matcher under söndagen så vann han finalen komfortabelt finalen i 2 raka set! I samma klass så fann man oxå PTBK:aren Joakim Boström som tog sig fram till en hedrande 3:e plats, väl där så tröt orken.

IMG_9090

Som sagt, PTBK:are ”all over the place i Fjäderborgen”

IMG_9094

Även glada Junior Tour spelare som fanns i hallen under söndagen…..Jacob och William

Samtidigt så spelades SJT(Swedish Junior Tour tävling i Gamlestadshallen och Serneke hallen i Kviberg). Denna tävling samlar den bästa svenska ungdomarna i U13 och U15 och PTBK hade 3 killar med i U13 klassen(Måns Woxberg/William Nilsson/Jacob Blom), där Jacob Blom tog sig till en hedrande 3:e  plats i U13 för SJT/CJT. Mkt bra inramning i slutspelet med domare och linjedomare i Kvibergs nybygda mulitarena. Stort tack till Ullevi badminton  som skötte tävlingen mkt  proffsigt!

_T9A6002

Nöjd Jacob efter en 3:e plats i herrsingel U13!

Nästa anhalt för PTBK:s badminton blir Jonas träffen i Alingsås om 2 veckor. Återkommer med result efter den tävlingen.