Från 1 maj spelar Max Dahlin för PTBK. Max blir en viktig spelare i PTBK:s elitserielag till hösten. Då börjar han andra året på tennisgymnasiet i Båstad där han har sin grundträning.

Under sommaren har Max spelat många internationella tävlingar på ITF-touren. Han är just nu rankad 278 i världen på ITF-touren. Eftersom Max är född 2005 så har han även nästa år möjlighet att spela denna tour och förhoppningsvis kvalificera sig för någon eller några av Grand Slam-tävlingarna på juniorsidan. Sedan starten på detta året har Max spelat elva turneringar i singel. Han har spelat i Skottland, Danmark, Norge, Sverige, Lettland, Irland, England, Holland och Tyskland. Se Max singelfacit: https://www.itftennis.com/en/players/max-dahlin/800534779/swe/jt/s/activity/#pprofile-info-tabs

Max har också spelat dubbel i turneringarna där han har deltagit i singel. I dubbel, har han precis som i singel, ofta gått väldigt långt i tävlingarna och har flera turneringsvinster och finalplatser. Se Max dubbelfacit: https://www.itftennis.com/en/players/max-dahlin/800534779/swe/jt/d/activity/

Under den senaste veckan spelade Max sommartouren i Falkenberg där han kvalade in och i huvudturneringens gruppspel bland annat vann mot slutlige segraren John Hallquist Lithén, GLTK. Dock blev det förlust i en match i gruppspelet för Max och därmed inte gruppseger. I den andra gruppen vann PTBK:s Arslan Temirhanov som förlorade finalen mot Hallquist Lithén i tre set. Se resultat i Falkenberg: https://svtf.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=285cf992-2282-415b-9324-8027fab7e8df