Under helgen har senior-SM i badminton spelats i Växjö. Påvelund åkte dit med en trupp bestående av Gabriel, Alexander, Mitch, Erik, Edith, Khushi, Jennie och tränarna Magnus och Putra. Även Elin R och Thyra som ingår i träningsgruppen men representerar andra klubbar var med.

Bäst gick det för Edith som utan setförlust vann sitt tredje raka SM-guld för seniorer. Detta trots att hon fortfarande är junior. Edith höll för favorittrycket på ett imponerande sätt. Hon har ett tryck och en fart som inga andra tjejer i Sverige kan matcha. Stort grattis!!

Gabriel hade en tuff lottning och fick möta tufft motstånd från start men spelade sig ändå fram till en semifinal där favoriten och senare vinnaren av SM, Felix, blev för tuff. Gabbe visar dock att han fortfarande är en av Sveriges absolut bästa spelare och kan han få upp trycket lite mer i anfallet kan han vinna mot allihop.

Khushi och Jennie är framme i kvartsfinal i damsingeln där de tappar mot för dagen starkare motstånd. Även Thyra var i en kvartsfinal i damdubbel.

En godkänd helg för PTBK med några guldkorn! Nu är det hem och träna för att förbereda sig för Lag-SM finalen som stunder den 9e april!