Efter två imponerande laginsatser är vi äntligen i final igen!

Semifinalen började i måndags där PTBK tog en riktigt stark 4-1 seger. Många matcher mot AURA är 50-50 matcher, men här lyckas vi vinna alla av dem. Gabbe vinner i måndags enkelt mot Jacob Nilsson. Edith vinner en svängig femsetare mot Fredrike Lund. Herrdubbeln med Andreas/Gabbe vinner tre raka mot Jacob/Hybel och Chris vinner enkelt med 3-1 i set mot Andreas Fleicher. Även en stor eloge till Khushi/Elin som står emot sverigeettan Johanna som spelar tillsammans med Lund här i en riktigt sevärd damdubbel som tillslut tappas i 4 jämna set.
Stort tack till all publik som kom till hallen i första semin! Äntligen kunde vi bjuda in till en fullsatt badmintonupplevelse!

Inför returen dagen efter visste vi att det räckte med 3 matcher. Båda lagen mönstrade exakt samma lag. Nu tappade vi damdubbeln igen, denna med lite större siffror även om tjejerna kämpar på. Även Gabbe tappade mot Jacob när han inte riktigt kommer upp i samma fina energi och säkerhet som tog honom till seger dagen innan.
Men Edith vinner denna gång i tre raka set och Chris vinner även andra matchen mot Fleicher med 3-1. Det krävs då bara en matchseger till och det blir mixeden med Edith/Andreas som får chansen att avgöra. Och efter en svängig femsetare så slås tillslut matchbollen in och vi kan börja fira finalplatsen!

Finalen spelas i Uppsala den 9e april. Vi kommer, om intresse finns, anordna en supporterresa upp till Uppsala. Vi återkommer snarast uppgifter om hur man anmäler intresse för detta!