Linus Eriksson, engagerad och kompetent tennistränare och kommunikatör, kommer att jobba för PTBK på konsultbasis med start från nu. Linus kommer dels att jobba med kommunikation på PTBK:s hemsida, Instagram, Facebook och vissa utskick till medlemmar via vårt MatchI-system.
Linus kommer också dels att jobba framförallt med tävlingsgruppen för att utöka möjligheten för PTBK att göra fler aktiviteter/tävlingsresor/utbyten utöver den
vanliga träningen. Linus kommer också att vara tränare i den vanliga verksamheten från och med schemat som börjar gälla från ny termin i slutet av augusti.

Kort bakgrund om Linus: Linus tävlade själv på hög nationell nivå som junior och gick tennisgymnasiet i Kramfors. Efter gymnasietiden har han varit tränare och coachat i fem olika länder på tre olika kontinenter. Fram till för ett år sedan arbetade han under fyra år med landslagsspelaren Jacqueline Cabaj Awad och reste med henne på de lägre proffstourerna.

Utöver tränarsysslan har Linus i tre års tid drivit ”Linus på baslinjen” podcast och i omgångar frilansat för Svenska Tennismagasinet.

Välkommen Linus!