I helgen spelades Kungs Rockstile Open 2017 i Sportarenan ute i Åkered. PTBK plockade hem ett antal pallplatser, där det gick bästa för grabbarna i U13 klassen. William Nilsson vann övertygande singelklassen utan att släppa set och slog sin klubbkompis Jacob Blom i en välspelad final. Då hade även Jacob mött en klubbkompis, Felix Lindeblad i semi. Så PTBK hade 3 av 4 semifinal platser i singelklassen.

William Nilsson och Jacob Blom, nöjda o trötta efter sin singelfinal i U13

PTBK fortsatte att dominera U13 klassen, då Jacob Blom tillsammans med Felix Lindeblad vann dubbelturneringen också dom utan setförlust. Bra spelat William, Felix och Jacob!

Jacob Blom och Felix Lindeblad, vinnare av U13 dubbel i Rockstile Open 2017!

PTBK hade även med sig representanter i U15 och U17 klassen, där Emil Säll och Adam Rutgersson tog var sin bronspeng i singelturneringen. Även i dubblarna i U15 coh U17 klassen, kunde Edvin Redzepovic/William Nilsson och Emil Säll/Adam Rutgersson  oxå få med sig ett brons efter semifinalförluster.

Åter en onekligen bra helg för våra ungdomar som verkligen gör bra reklam för PTBK!